عینکی

روزنوشت های یک دندانپزشک بی تجربه

املت نیمه شیرین امروز

امروز ظهر خبری از ناهار نبود. چون شام مهمون داریم و نمی شده تمرکز رو بذارن روو یک ناهار برا ظهر.
لذا دست به غذا شدم.
اول میخواستم املت درست کنم ولی تصمیم گرفتم یک مدیفیکیشن هایی توش بدم:
پیاز رو خرد و سرخ کردم.
گوجه رو که رنده کردم نصف "سیب "متوسط هم تووش ریختم!
این کار باعث میشد غذا شیرین بشه برای جلوگیری از زیادی شیرین شدن ، کمی سرکه بالزامیک و سس خردل ملایم هم بهش اضافه کردم. 
بادوم خلال شده و گردوی خرد شده رو هم اضافه کردم.
قارچ نداشتیم ولی بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها و قبل از خاموش کردن گاز کمی پنیر پیتزا هم بهش اضافه کردم.
خودم که راضی بودم .
هر چند به قول یکی از آشنایان اصالت مزه ی املت رو نمی داد ولی همه راضی بودن و خوردنش.

امتحانش کنین. بد نیست.

   + مائده ; ۳:٢٦ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/۱٠/۱٥
    پيام هاي ديگران ()